Nikolaj Coster-Waldau (Jaime) responds to Game of Thrones criticisms

“Jamie Lannister” afslørede lige sin største indtjeningskilde.

Du vil ikke tro på, hvordan den mest populære ridder i verden blev rig!

Con of Thrones 2019 skete et par weekender tilbage, men vi sorterer stadig igennem det sjove. Blandt højdepunkterne var naturligvis Nikolaj Coster-Waldau, der optrådte på scenen for at tale alle ting Jaime Lannister og Game of Thrones. Se hans fulde interview nedenfor, og så får vi højdepunkterne!

Så sandsynligvis kommer den mest interessante del af interviewet omkring kl. 17:30, når Coster-Waldau reagerer på nogle af kritikerne, der blev lagt på showets sidste sæson. Og du fortæller, at han har læst nogle af… ahem… spændende diskurs om emnet, fordi han selv bringer op og tilbageviser et coupé af fælles kritikker, som for eksempel den sidste sæson der tempoes for hurtigt. ”Fair nok,” indrømmede han. ”Jeg ville have elsket at være gået en anden sæson, men jeg tror, ​​at besætningen ville være død. Det var så svært at skyde denne sidste ting. ”

Alt, hvad vi hørte om skuddet i sæson 8, bærer det ud. Disse mennesker arbejdede hårdt på showets sidste sæson, inklusive ”The Long Night”, der fik lammet for at være tændt dårligt. Endnu en gang indrømmede Coster-Waldau, at der var en vis sandhed til dette, men bringer en meget tiltrængt kontekst.

Det var virkelig mørkt… Jeg talte faktisk med Dan Weiss om dette, fordi det virkelig irriterede ham også. Du skal tro mig, de gjorde alt, hvad de kunne for at gøre dette til den mest spændende actionsekvens, der nogensinde er lavet, sat på film, tv, hvad som helst. Så for at vågne op og se Twitter eller hvad der er tale om, ‘Jeg kan ikke se det,’ seriøst var det en overraskelse for alle.

Jeg tror, ​​at Coster-Waldau får en sondring, der alt for ofte forsvandt i det øjeblikkelige tilbageslag til den endelige afgrøde af episoder: åbenbart kan du tænke, hvad du vil om sæson 8 – din reaktion er din reaktion – men kritikken fra de mennesker, der står bag showet krydsede ofte ind i riket af vitriolsk vrøvl, med folk, der glemte eller ignorerer, at alle, der arbejdede i sæson 8, buskede deres rum med forsøg på at gøre det så godt som muligt, showrunners David Benioff og DB Weiss mest af alt.

Grundlæggende kan folk hader sæson 8 alt, hvad de vil, men det er ingen grund til at opgive civilitet eller empati.

Og ja, ingen argumenterer for, at “Den lange nat” ikke var rigtig mørk.

Coster-Waldau behandlede også nogle af kontroverserne omkring Jaimes hjertesvækkende sammenbrud med Brienne of Tarth. ”[T] han havde til hensigt vores scene, og hvad jeg syntes var så smuk, er at … hun vil ikke have ham til at forlade … Hun vil have ham til at leve,” sagde han. ”Hun ved, at han er en god fyr. Hun mener, at han ved det. Og når han siger [alle de ting, der beviser], at jeg ikke er dig værdig … Smerten for hende er, at hun ikke kan overtale ham … at han er god nok, og at han er værdig til hendes kærlighed. ”

Personligt fungerede den scene for mig på første ur – jeg tror, ​​at intentionen, Coster-Waldau skitserede, kom over … men det er ikke altid sådan. Tilsyneladende ivrig efter at adressere alle de kontroverser, showet rørte op i sin tid på luften, bragte Coster-Waldau den berygtede scene op fra sæson 4, hvor Cersei og Jaime har sex foran kroppen af ​​deres døde søn Joffrey. I George R.R. Martins A Song of Ice and Fire-romaner er den sexscene rodet og foruroligende, men i det mindste uden tvivl konsensus. På showet læste det som Jaime, der voldtager Cersei. ”Hensigten var, at der var to mennesker i ekstrem smerte, som var nødvendige i hinanden på en måde, der blev meget fysisk, som det meste af deres forhold var,” huskede Coster-Waldau. ”Det var aldrig meningen at være en voldelig handling af… ja, du ved, hvad jeg mener.”

Desværre oversættes intentionen ikke altid til virkelighed, ikke når du laver tv.

Han har også hørt fans undre sig, om Jaime ville dræbe Cersei i sidste ende snarere end at dø sammen med hende. ”Forestil dig, om det var sket,” betød han. ”Skriget. ‘Så indlysende! Gud! Så det kom for mange år siden. ‘”

Jeg mener … måske? Jeg nød, hvordan Jaime og Cersei gik ud, men jeg tror, ​​de fans, der ikke kunne lide det, var mere oprørt over henrettelsen end det faktum. Men sikker på, der var altid kritik.

I en lettere del af interviewet satte Coster-Waldau Jaimes ridder af Brienne i en sammenhæng og sagde, at denne “kærlighedserklæring” delvis blev ansporet til “af en stor rødhovedet hunk af en mand, der tager noget af rampelyset.”

Nogle gange sker der ændringer, fordi nogen pludselig rejser sig og går, ‘Hold et øjeblik, dette skal ændres’, hvilket er, hvad Tormund gjorde i den scene.

Og han elskede den sidste Brienne-scene med hende, der skrev Jaimes gerninger i den hvide bog – det tabte ikke på ham, at Joffrey påpegede, hvor lidt der blev skrevet på hans side tilbage i sæson 4.
Nogle andre sjove bits fra interviewet:

Coster-Waldau indså først, at Game of Thrones gik godt, hvis nogen kaldte ham ”Kingslayer” i en bar i New York.
Da Coster-Waldau kørte væk i slutningen af ​​sammenbrudsscenen med Brienne, faldt hans hest om, og producenterne gjorde en hel del ud af det. Men rolig ikke: skuespiller og hest var begge fine.

For så vidt angår yndlingsscener nævner Coster-Waldau særlig den scene, hvor Qyburn opererer på Jaimes hånd, og den bit, hvor han og Peter Dinklage dansede midtgangen ved Tyrions retssag. Han er også en stor fan af Jaime-Edmure-samtalen ved Riverrun, og den bit, hvor Edmure nominerer sig selv til konge og bliver skudt ned.

Stabskribent Bryan Cogman kæmpede for at mestre sine følelser, da han læste sceneanvisningerne i sæson 8-bordet læst, da han kom til Jaime og Cerses dødsfald.

Det eneste rollebesætningsmedlem, du ikke burde prøve at konkurrere med ved at drikke, er Jason Momoa, “fordi det vil dræbe dig.”

Coster-Waldau ville have dræbt for at arbejde sammen med Max von Sydow (Three-Eyed Raven) eller Jim Broadbent (Archmaester Ebrose), “disse sagn.”
Han fandt Euron-Jaime-kampscenen hårdt, udelukkende fordi han vidste, at det var hans sidste scene, og han var bange for, at han ville begynde at græle, ligesom han havde set flere af sine kammerater gøre det allerede. ”Sophie Turner græd meget sidste sidste sæson. Hun ville være som, “Åh, dette er sidste gang, jeg ser det vaskerum.” … Noget ville få hende til at briste i tårer. ”

Mens den sidste sæson skyder, kom Conan O’Brien forbi for at optage et interviews specielt, der skulle inkluderes i Complete Series Boxset. Coster-Waldau afslørede, at besætningsmedlemmerne fungerer som publikum.
Omkring 26 minutter tager Coster-Waldau et opkald fra sin kone, som muligvis er blevet låst ud af konferencestallen. Temmelig sjove ting.
Hans Charles Dance-indtryk kl. 32:50 er godt.

Og til sidst vejer Coster-Waldau den berygtede andragende om at “geninddrive” showets sidste sæson. ”Ja, vi ændrer det, HBO vil finansiere det, hvis bare de 1,5 millioner mennesker kan blive enige om, hvad de vil.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *